- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
A végignézett adatok alapján Stella meg szokott fordulni Everettben, de a miértre nem találsz utalás se a pontos merrefelére. Ezt is a Cheryl nev? barátn?je egyetlen kérdéséb?l sz?rtétek ki. [Cheryl Kleeton, a Dombrovszki házból elmenekültek helyére érkezett új beköltöz?, Stella iskolatársa, programozó. Megnyilvánulásai és stílusa alapján nagyon emlékeztet téged egy anno Derezz, kés?bb CrashDump néven ismert internetes kalóz/aktivistára, de erre direkt módon semmi nem utal. Gyanítod az eredeti neve sem az amit most látsz, ezután pedig nem csodálkozol azon sem, hogy semmi nyomot nem találsz a bankszámlán, leszámítva azt amikor egymásnak a számlájára fizettek be pénzt.]
Az autót visszakeresve az elt?nésig, egy Ford Americar modell az, regisztrálva, William C. Taylor, üzletember nevére [elektronikus jelleg? üzletekkel foglalkozik, kereskedelmi siteokat üzemeltet], elvileg az arcfelismer? szerint ? Tim Flores, mr. Taylor egyik sof?re. Egy kicsit még követitek kamerán, de egy raktárépület után már nem lehet. [Jeladója szerint megállt. Már csak az a kérdés, hogy Stella mi a nyavalyát keres ilyen rossz környéken, ami inkább maffia drogüzlethez ideális.] Szerencsére nem láttok fölszálló repül?gépet, bár egy kissé módosított CASA Raven is kivehet?, legalábbis te azt nézed ki a furcsa aerodinamikus szerkezetr?l árulkodó sziluettb?l.
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Olyan ártatlan mosollyal kísérem az ötletet amilyennel csak lehet. Ha pedig sejti, hogy ez "vadászat" eszköze akkor talán jobban felfigyel a következ? ötletre is.
- Stella szerintem egy maffia raktárnál t?nt el, kérdés mit is csinált ott, de nem lennék meglepve, ha a bulizó, egyes klubokba járó társaságnak ? szerezne id?nként anyagot. Így maradnak a többiek, persze addig a szokásainak is utána tudnunk nézni. Ellenben a nyomait egy elég profi gyerek tünteti el... Szerintem a mátrixban nem találunk semmit, így ezen az úton nehéz lenne elindulni. Hiába is adnék ki körözést rá vagy a barátjára ilyen módon. Nekem pedig nincsenek apró kis szellemeim amik mondjuk elvinnének egy üzenetet pár zsarunak, ha érted mire gondolok. Jó, tudom, [i:a57vi15y]biztosan érted[/i:a57vi15y], mert ahhoz elég sokszor szoktál gondolatot olvasni. Ezért irigyellek, az ilyen kommunikációt nem lehet lehallgatni. Persze a látványos hókuszpókuszt, varázslást biztos észrevenné egy dekás, ha figyel minket mert bizonyos adatokat piszkáltunk, így nem lenne jó, ha [i:a57vi15y]elkántálnál[/i:a57vi15y] egy gondolatolvasás varázslatot.
Bízom benne, hogy Lexi [i:a57vi15y]tökéletesen érti a célzást[/i:a57vi15y], és a gondolatolvasásnak hála át tudom adni neki CrashDump adatait, és az ötletet, hogy kéne oda razzia és be kéne vinni hamis RASZ miatt... De lehet?leg mátrixban nem kiszúrható rajtaütéssel kéne elkapni a gyereket, biztos sokat mondana el Stella szokásairól.
- Legalábbis rám nem, ha az asztrálban teszed ezt kés?bb a szellemre... Vajon van emléke, gondolata ami a saját múltjához köti és nem a befogadótestéhez?
- Mindenesetre a Severin féle megoldásra nehéz lenne b?nöz?t szerezni, ne feledjük, a [i:a57vi15y]terroristák kivételével[/i:a57vi15y] mindenkinek vannak bizonyos jogai.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Én pedig el tudom kísérni, ha a kisasszonyt nem zavarja. Nameg talán többet látok. Ki tudja? Több szem ugyebár." közli mosolyogva Keisinger.
Amikor az anyagot említed akkor Lexi már fölfigyel, bár els?re nem esik le neki, hogy miért kellene elkántálnia azt amire elég csak koncentrálni és megtörténik. Amikor bólint, akkor már sejted, hogy régen megszerezte azt, amit te át szerettél volna küldeni. Úgy t?nik gondolnod sem kell rá, ha ? akarja megkeresni.
-"Nem hiszem hogy túl sok kedvem lenne egy ilyet kiolvasni, de gyanítom ha a professzor el?tt szeretnék Nobel díjat kapni, akkor kénytelen leszek. Majd erre is fölkészülök."
-"Ugyan, kollegina, ha jól tudom a mostani esetekkel kapcsolatban is akad elég terrorista. Elég ha csak a háttérzajjal manipulálókra gondolunk, nem?" kérdezi Keisinger vidáman, annak a biztos tudatában, hogy már töltik a nevére a Nobel díjjal járó dokumentumokat.
Csapat riadó!
Ugye a megfigyelhet? fiatalembert mutatom meg el?bb a térképen, utána a mostanában nem említett harmadik gyanúsítottat... Végül a raktárat.
- Ha a környéken láttok egy nagyon édes pókerarcot... Akkor az egy kedves barátn?m is lehet.
Az illet?nek is véletlenül elküldöm a koordinátákat. Azért egy szabad szellem is sokat lát. Persze megjegyzés hozzá "Akit keresünk nem bogár, nem kell megenni, Severin pedig szeretné el?bb megvizsgálni."
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Hast du ein Problem?" ["Valami bajod van ezzel?"] néz kicsit fenyeget?en Keisinger.
-"Ich hab' keine, aber du wirst ein großes Problem haben..." ["Nekem nincs, de neked elég nagy lesz..."]
-"Hogy is gondoltad ezt, kedves barátom?"
-"Csak úgy, hogy McMillan szerint bizonyos helyeken tilos bármilyen rádióadó, de az egész kórház területén, leszámítva a proszektúrát tilos az asztrális projekció. Nem tudom mi az oka és nem tudom megnézni a kitett figyelmeztetéseket, de tudom, hogy nagyon figyelnek. Ezzel kapcsolatban csak annyi a baj, hogy a proszektúra az pinceszint és fölfelé meg ahol tudnátok is menni ott tilos. Ha körülnéztek látni fogjátok, hogy nem viccelek."
-"Ez a McMillan nem mondta, hogy miért?" kérdez rá Keisinger, mire Lexi felel, hogy "Nem..."
-"Úgysincs több dolgom itt most. Azt hiszem lesz egy utam a könyvtárba." mondja Severin és kisétál. "Majd megírom, hogy mit találtam." mondja neked, Lexi pedig csak a fejét csóválja.
-"Kösz, Herbert..."
-"Bocs, szabály, mindenki megtanulta a biztonsági képzésen. McMillan szerint amíg nem javul a hely, addig tilos az ilyesmi, de azon vannak, hogy rendbeszedjék."
-"Igaz, ráférne egy komolyabb megtisztítás erre a helyre. Mi volt ez? Elmegyógyintézet?" kérdezi Lexi Herbertt?l.
-"Áh, kísérleti kórház. Kés?bb lett bel?le gyakorlókórház. Valószín?leg elég szenvedést látott már ez a hely ahhoz, hogy ne legyen túl kellemes. Nektek. Nekem két képregény elég, hogy átvészeljem a proszektúrán éjszakázást."
-"De mázlista itt valaki, ellentétben velem."
A "barátn?dt?l" és Keisingert?l is egyez? adatok jönnek vissza tíz perc múlva: Stella tiszta, leszámítva, hogy néha adatfutár annak akinek épp meg tudja tenni. Persze van ebben illegális adat szállítása is, mint pl most, de nem tud beleolvasni. Derezz bizonyos ökoterrorista csoportok környékén t?nt el, most viszont nem ez a helyzet, csak szépen csendben próbál meglenni valamiért. Bizonyára a TerraFirst!-et is képes volt átverni. Jacob Stephens tökéletesen tiszta, Suzanne ugyanis házi nyúlra ne l?jünk alapon azzal aki a barátja volt nem is tett próbát. [Ennek el?ször Keisinger nézett utána, kés?bb kaptad a szellemt?l a meger?sítést.] Adrian Graves is tiszta, legalábbis nem szellem, "barátn?d" szerint az adott lény valószín?leg megijedt t?le és visszament oda ahonnan jött, más magyarázatot nem tud erre mondani. [Kivéve ha a célpont nem szellem és nem kett?s természet?.]
Csapat riadó!
Az eddig érintett 4 emberre (igen, az adatfutárunk dekás haverjára is) körözést adok ki. Ha Linda vette az üzenetet, stb. akkor nem hiszem, hogy a dekás idejében tudna lépni ez ellen.
Ezek után megnézem az el?z? pár áldozatot, hogy az után a bizonyos fizikai kontaktus után elmozdult-e, találkozott e mással az el?z? áldozat. Azaz, a lény átköltözése után van-e még olyan id? amíg az elhagyott test aktív? Ez fontos kérdés lehet. Ez lenne az els? fontos szempont.
A második fontos szempont: Meg kell néznem, hogy az eddigi áldozatok szokásai változtak-e akkor amikor megölték ?ket. Bankszámla adatok és orvosi kartonok érdekelnek, nomeg bármi más ami erre utal. Van-e hasonló változás.
Illetve más alapon is megnézem volt-e más a lány közelében akivel esetleg nem számoltunk. Ha ez a lény fél attól, hogy visszakövetjük, könnyen lehet, hogy a kiszemelt célpont nem szerepel a híváslistáján, azzal más (eldobható) készüléket használva beszél (esetleg átadva azt az új áldozatnak) stb. Ergo egy ismeretlen barátot keresünk cellainformációk, kamera képek, stb. alapján.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?